Mijn kind doet eindexamen, ik heb een vlag nodig!

Wanneer je zoon of dochter aan zijn eindexamen begint, weet je dat je snel de Nederlandse vlag moet bestellen. Het is namelijk gewoonte om de vlag op te hangen als hij/zij geslaagd is. Maar waar haal je nou eigenlijk de Nederlandse vlag? Koop je deze op het internet, of heb je een aantal winkels waar je de vlaggen kunt kopen. Vaak worden de vlaggen via het internet bestelt. Dit komt omdat er via het internet meer vraag naar is. Wil je een leuke vlag voor je kind kopen? Lees dan vooral even verder!

Waar koop ik de Nederlandse vlag?

Als je de Nederlandse vlag wilt kopen, dan heb je de mogelijkheid om de vlag via het internet te bestellen. Het wordt aangeraden om dit te doen, omdat je via het internet de juiste kwaliteit vlaggen kunt vinden. Zo kun je de vlag blijven gebruiken, en hoef je de vlag niet na één keer weg te gooien. Via het internet kun je ook kiezen welk formaat je wilt. Er zijn namelijk veel verschillende formaten vlaggen. Kijk daarom altijd goed welke vlag jij nodig hebt voordat je de verkeerde vlag besteld!

Nog leuker, laat de vlag bedrukken

Als je kind slaagt, dan is het natuurlijk wel leuk om de vlag te bedrukken. Hierdoor voelt het slagen erg persoonlijk, waardoor je optimaal kunt genieten. Als je een vlag wilt bedrukken, dan heb je de mogelijkheid om verschillende ontwerpen te bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je kind, maar ook verschillende illustraties kun je laten bedrukken. Als je in kleur wilt afdrukken, dan zal de vlag wel duurder worden. Dit komt omdat er meerdere kleuren gebruikt moeten worden. Wil je wel kleuren gebruiken, maar wil je niet veel betalen? Zorg er dan voor dat je onder de 3 kleuren blijft. Dit zorgt er namelijk voor dat het vlag bedrukken nog goedkoop is. 

Hoe bestel ik de vlag? 

De vlag kun je gemakkelijk via het internet bestellen. Hier kun je dan ook aanklikken welk formaat vlag jij zou willen bedrukken. Daarna kun je je eigen ontwerp toevoegen aan de vlag. Het is belangrijk dat het ontwerp wordt opgeslagen in jpg bestand. Zo wordt het opgeslagen als een afbeelding, en kun je het makkelijk toevoegen aan je ontwerp. Als je klaar bent met de vlag en eens bent met het ontwerp, dan kun je de vlag bestellen. Binnen enkele dagen zal je de vlag thuis verwachten en kun je hopelijk de vlag snel buiten hangen!

Geef een reactie