Altijd een lekker koud biertje in huis met een Perfect Draft tapmachine

Beeld je in: De zon schijnt, de barbecue staat aan, het vlees ligt te marineren en je vrienden kunnen elk moment aanbellen. Het belooft een gezellige middag te worden. En je druk maken over de drankvoorraad, of slepen met zware kratten bier vanuit de supermarkt? Dat is voor jou verleden tijd. Jij biedt je gasten namelijk heerlijk tapbier van Perfect Draft aan. Wie heeft er nog een kroeg nodig?

De voordelen van een tapmachine

Niemand houdt van lauw bier. Een biertje in de zon op het balkon of in de tuin is lekker, maar wordt ook gauw warm. En een glas drinkt bovendien vaak een stuk lekkerder dan een flesje. Aan dit alles wordt gedacht bij het gebruik van een Perfect Draft tapmachine. Je hoeft nooit meer naar de kroeg of het terras: het terras komt zo gewoon naar jou toe! Met een ruime keuze aan biersoorten heb je altijd een lekker, koel biertje van de tap in huis. En het scheelt ook nog eens in de kosten elk weekend.

Hoe werkt een Perfect Draft thuistap?

Een Perfect Draft tapmachine is heel simpel in gebruik. Het enige dat je moet doen, is je favoriete vat bier uitkiezen en bestellen. Een CO2-patroon of dergelijke attributen zijn niet nodig; de machine doet de rest. Het vat zet je in de bierpomp en laat je vervolgens afkoelen. De machine heeft zijn eigen koelsysteem, waardoor je genoeg ruimte in je koelkast overhoudt voor andere spullen. Wanneer het LCD-scherm op de Perfect Draft machine de juiste temperatuur aangeeft, is het slechts een kwestie van tappen. De machine houdt zelf bij hoeveel bier er in het vat zit, en het bier blijft zo 30 dagen goed. Voor de veiligheid is het handvat van de tap bovendien afneembaar; zo houd je de machine gemakkelijk buiten het bereik van kinderen.

Kies je favoriete bier uit

Voor in je Perfect Draft tapmachine kun je verschillende biervaten van 6 liter kopen. Denk aan goede oude pils van Hoegaarden, Stella Artois of Hertog Jan, maar ook aan Belgische bieren zoals Leffe Blond, Jupiler of Tripel Karmeliet. Of wat dacht je van een Duits of Engels biertje? De keuze is reuze. Zo zijn er vaak seizoenaanbiedingen; lekker witbier voor in de zomer of een donkere tripel voor in de herfst. Lege vaten kun je weer inleveren, zowel bij de supermarkt als door ze terug te sturen naar de verkoper. Je krijgt voor elk leeg vat 5 euro aan statiegeld terug.

Geef een reactie