Even lekker een film kijken, welke schermen zijn voor jou geschikt?

Filmpje kijken? Voor velen van ons zijn films en series de perfecte manier om even de sleur van het dagelijks leven uit te schakelen. Los hiervan is het handig om eens te kijken naar je installatie thuis. Heb je gewoon een laptopje waarmee je kijkt, of een hele home- cinema installatie? Voor sommigen is een led scherm huren de oplossing voor het ontbreken van zo'n installatie, voor anderen is een tablet scherm genoeg. In dit blog duiken we in de kleine kneepjes van het film koekeloeren vak zodat jij kan zorgen voor de juiste sfeer tijdens deze zwoele avondjes. 

Gewoon op de laptop of tablet

Voor menig startende filmkijker vindt de start van het vak plaats op de latptop of tablet. Hoewel niet slecht, de ervaring kan natuurlijk veel beter zijn. Kijk hierbij vooral naar je omgeving. Heb je bijvoorbeeld een comfortabel zithoekje te pakken waar je gewoon heerlijk onderuitgezakt kan zitten? Met een zitzak, een gezonde hoeveelheid kussens en een lekkere deken kan je het kijken van een film of serie al een stuk aangenamer maken. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de audio via een bluetooth speaker of koptelefoon te laten gaan. Zo krijg je een stuk betere geluidskwaliteit en -ervaring. 

Op de thuis televisie

Bij iedereen hangt thuis wel een televisie, zo ook bij ons. Voor sommigen is deze televisie vaak gecombineert met een zithoekje met bank, stoelen en een koffietafeltje. Prachtig natuurlijk wanneer je dat perfecte familie momentje wilt opwekken. Daarnaast kan je gemakkelijk deze ervaring verbeteren door wat lekkere snacks toe te voegen, de audio te verbeteren (bijv. met behulp van een soundbar) en sfeerverlichting op te gebruiken. Met de juiste mix kan je ervoor zorgen dat een prachtige ervaring wordt neergezet om nooit te vergeten. Deze familie avondjes moet je kunnen koesteren, aldus mijn familie. 

Schermen of installaties huren

Als laatste kan je natuurlijk altijd een installatie of scherm huren. Door huren van een scherm of installatie kan je ervoor zorgen dat er een avond ontstaat om nooit te vergeten. Ingredienten zijn o.a. met een gezonde dosis alcohol, gezellige mensen en een mooie geluidsinstallatie. Vooral voor een bruiloft, jublieum of andere feestelijkheid kan je beter even een installatie huren. Zo kan je voor elke gast in het publiek de juiste ervaring creeren, van oma die nog even goed moet turen tot de nieuwe aanwinsten van de familie. Voor deze redenen kan je beter een geluidsinstallatie huren dan dat je er zelf eentje koopt. 

Geef een reactie