Visvakantie in Europa!

Lekker even helemaal back to basic, de rust op zoeken en jezelf helemaal terug vinden. Dan is een visvakantie een goede optie voor jou. Heerlijk aan het stille water, turen in de verte naar de vogels en natuur, en tegelijkertijd je hobby uitoefenen. Even helemaal niks, jij en je hengel, en misschien je kameraden ook naast je. Je kunt vissen op de meest prachtige locaties over de wereld. Een tentje erbij, op een bootje of misschien een schattig idyllisch huisje, en je komt weer helemaal tot rust. Weg uit de hectiek en de dagelijkse sleur van thuis. Eigenlijk is dit een aanrader voor iedereen die er even tussenuit moet! Dus zoek je beste vrienden bij elkaar, en boek een fijne visvakantie naar een mooie plek ergens in Europa. Want we hebben echt de meest prachtige plekken hier in ons continent! 

Frankrijk

In Frankrijk barst het van de prachtige meren en rivieren. Zowel in en dicht bij de steden, als geheel afgezonderd in de bosrijke natuur van Frankrijk. Een uitstekende plek dus om een visvakantie in te plannen! Relatief dichtbij huis, want in binnen 7 a 8 uur rijden bevind je je al in de prachtige natuur van Noord-Frankrijk en de mooie Normandische kust. Hierdoor is het ook betaalbaar voor de meeste mensen, en toch het gevoel dat je in een andere wereld bent. Heerlijk vol in de natuur, even weer helemaal tot jezelf komen. Liever wat warmere temperaturen opzoeken? Rijd dan nog een paar uurtjes door naar Zuid-Frankrijk. Vissen kan ook erg therapeutisch werken, dus als er dingen zijn gebeurd in je leven die je moet verwerken, dan is het ook een goede manier van zelf heling en om weer helemaal op kracht te komen. Dus even ertussenuit? Kies voor een visvakantie Frankrijk

Denemarken

Heb jij een echt vissershart? Dan gaat jouw hart vast sneller kloppen bij de gedachte aan een Denemarken visvakantie! Kies bijvoorbeeld voor de Deense kust, waar je kunt vissen op de vele makreel, kabeljauw, koolvis en meerval. Zit je liever bij een prachtig rustig meer, vol snoek, baars, zalm en forel? Ook dan is Denemarken de perfecte plek om je vis vakantie door te brengen. Bijvoorbeeld het mooie schiereiland Jutland staat bekend als een uitstekende vislocatie, maar er zijn nog veel meer mooie plekken om je hengel uit te gooien. Geniet van de prachtige natuur die Denemarken te bieden heeft, terwijl je tegelijkertijd je hobby uitoefent en helemaal tot rust komt. 

Geef een reactie