Diverse kabels voor de lader

De technologie ontwikkelt zich tegenwoordig op een dagelijkse basis. Het kan voor consumenten daarom soms lastig zijn om continu maar het nieuwste van het nieuwste aan te schaffen. Wanneer je bijvoorbeeld een laptop of telefoon hebt die nog prima werkt, zal je niet zo snel een nieuwer model gaan aanschaffen. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen, want sommigen blijven graag op de hoogte van de nieuwste snufjes en schaffen dan ook de nieuwste telefoons en laptops aan wanneer deze uitkomen, maar dat geldt niet voor iedereen. Voor deze mensen kan het dan ook lastig zijn om alle apparaten op de juiste manier te kunnen verbinden. Door de verschillende merken en het diverse aanbod van de grote spelers in de wereld van de technologie, komen er steeds nieuwe onderdelen op de markt. 

 

USB-C

De laatste tijd geldt dit vooral voor de USB C adapter. Deze adapter heeft namelijk een nieuwere input die niet in ieder apparaat of toestel zal passen. Toch kan het maar net zo zijn dat jij deze USB C juist wel nodig zal hebben voor jouw mobiele telefoon. Sommige snoertjes van deze opladers gebruiken dan ook de nieuwe USB C adapter. Voor deze groep is het belangrijk dat je toch nog steeds al jouw apparaten op de juiste manier aan elkaar kan gaan verbinden. Daarom zijn er speciaal USB C adapters ontworpen die dit voor je kunnen oplossen. Wanneer jij bijvoorbeeld een nieuwere laptop van Apple hebt, zoals een MacBook, is de kans groot dat deze alleen maar de input van een USB C heeft. Misschien heeft de oplader van jouw telefoon deze input juist niet. Het zou zonde zijn als jij de mobiele telefoon niet meer kan verbinden met jouw eigen laptop. Om dat te voorkomen is het dus aan te raden om te kiezen voor een. USB C adapter. Deze extra verlenging zal er dus eigenlijk gewoon voor zorgen dat jouw normale USB-input verlengd wordt naar een USB C input, zodat het apparaat alsnog met jouw laptop verbonden kan worden. 

 

En meer

Naast de USB C input zijn er tegenwoordig nog veel andere verschillende kabels die gebruikt kunnen worden. Zo kan je bijvoorbeeld te maken hebben met een USB A, de oudere variant van een USB-input, maar misschien heb je ook nog wel oortjes om muziek te luisteren die een AUX-kabel hebben. Om ervoor te zorgen dat al deze verschillende kabels alsnog in jouw nieuwe laptop geplaatst kunnen worden, kan je kiezen om een van de adapters aan te schaffen die deze verbindingen alsnog mogelijk zullen maken.

Geef een antwoord