Verhuizen

De periode breekt aan. Vorige maand ontvingen wij de sleutel van ons nieuwe huis en nu een maand later is het tijd om te verhuizen. De staat van het huis is goed en wij wilden er niet te veel aan veranderen. Er zullen toch wel een paar aanpassinkjes komen.

De badkamer

Als eerst gingen wij klussen in de badkamer. Er moest hier veel aan gedaan worden omdat wij de badkamer in de huidige status niet mooi vinden. Samen hebben wij naar een oplossing gezocht om de badkamer in dezelfde trend als onze woonkamer te doen. Wij willen een landelijke en industriële look creëren. Hoe gaan wij dit aanpakken? Wij hebben een bedrijf ingehuurd die voor ons de muur en vloer gaat regelen. Wij kunnen ons vooral bezig houden met de meubels. Vrouwen zijn daar altijd wat beter in dus ik word op pad gestuurd om meubels te halen. Op voorhand hebben wij natuurlijk wel gekeken naar wat wij leuk vonden, zo wist ik precies wat ik moest halen. Eenmaal thuis aangekomen met de nieuwe aanwinsten stond ik versteld hoe mooi de gietvloer van de badkamer is geworden. Hij loopt heel mooi over op de gang. De spotjes zijn ook klaar en er kan volgende week al gedoucht worden.

De woonkamer

Wij wilden graag een industriële look creëren. Een stoere, robuuste look maar toch ook lief. De stalen deuren stonden bovenaan mijn lijst. Dit versterkt niet alleen de look maar geeft ook een ruimtelijke sfeer. Zo kan ik precies zien of mijn man zijn schoenen netjes in de kast legt. Het geeft overigens ook veel meer licht in huis. De shutters worden ook matzwart, wat weer overeenkomt met de stalen deuren. Wij hebben voor een cognac leren bank gekozen. Dit maakt het industriële plaatje helemaal af.

De keuken

Deze ruimte is heilig voor mijn man. Hij voelt zich altijd een echte chef-kok. Ik heb tegen hem gezegd dat less, more is. Niet te veel fransjes en voilà. Je hebt een prachtige strakke keuken. De keuken wordt zwart met een groot keukeneiland. Een stoer maar ook mannelijk interieur. Een keuken waar een man altijd al van heeft gedroomd.

Op deze manier hebben wij ons eigen plekje gecreëerd. Een stoere maar ook warme plek om te zijn. Helemaal van deze tijd. Binnen brand de openhaar. Het is tijd voor een glas whisky om te vieren dat het af is. De look maakt zeker indruk maar is ook rustig en huiselijk. Wij hebben tot slot een grote poster van ons gezin opgehangen boven de bank. Het is namelijk ons plekje.

Geef een reactie