Goedkope vliegtickets voor jouw vakantiebestemming!

We zullen nog even af moeten wachten of we al snel mogen vliegen, maar kunnen we ons zeker alvast verheugen op een betere tijd waar we weer samen mogen komen en kunnen vliegen, om zo optimaal te kunnen genieten van de aankomende vakanties. In dit blog zullen we je meer vertellen over het boeken van vliegtickets Istanbul en een vakantie naar Istanbul. We vertellen je iets over het voordelig boeken van vliegtickets, maar geven we je ook een aantal tips voor hotspots in Istanbul!

Luchthaven Istanbul Sabiha Gökcen 

Wanneer je vliegtickets Istanbul boekt, zul je landen op Luchthaven Istanbul Sabiha Gökcen. Luchthaven Istanbul Sabiha Gökcen bevindt zich aan de oostelijke rand van de Turkse stad. De luchthaven heeft zijn naam te danken aan de eerste vrouwelijke piloot van Turkije, Sabiha Gökcen. De luchthaven bevindt zich in het Aziatische deel van de stad.

In 2009 opende de luchthaven haar deuren, waarmee de andere luchthaven in de stad werd ontlast van de drukte en vele reizigers. De luchthaven is inmiddels de thuisbasis voor Pegasus Airlines en boek je tegenwoordig snel en eenvoudig voordelige vliegtickets Istanbul en je op Luchthaven Istanbul Sabiha Gökcen zult landen.

De metropool Istanbul

Net als Rome, is Istanbul op zeven heuvels gebouwd. Europese en Aziatische invloeden in de stad komen samen en zijn overal terug te zien. In de skyline van de metropool zul je verschillende bezienswaardigheden zien, zoals de torens, koepels, minaretten, maar tegenwoordig ook moderne kantoorgebouwen. 

In Istanbul zijn er vele oude en toeristische wijken te vinden met imposante bezienswaardigheden, zoals Sultanahmet in het Europese deel van de stad. Het snelle tempo van de westerse wereld is hier erg goed terug te zien. Vol met auto’s op de wegen, overvolle straten, chique winkels en trendy nachtclubs, is het zeker een aanrader om hier een bezoek aan te brengen wanneer je verblijft in Istanbul.

Profiteer van de voordelen en bereid je voor op de vakantie!

Doordat we nu in een onzekere tijd leven, is er echter wel de mogelijkheid om nu voordelig de vliegtickets Istanbul aan te schaffen en kun je jezelf voorbereiden op je vakantie of stedentrip. De vliegtickets boek je betrouwbaar en veilig, waarna je voordelig zult beschikken over een reis van je leven en je hier mooie herinneringen kunt gaan maken.

Kijk eens zelf op verschillende forums, andere blogs en reviewsites naar unieke bezienswaardigheden in Istanbul en omstreken, zodat je aan vele excursies kunt deelnemen en optimaal geniet van het verblijf in Turkije!

Geef een reactie