Led panelen systeemplafond zijn heel handig!

Hoe naar is het als je met je bureau en je bureaustoel precies gesitueerd bent onder een haperende tl-balk? Dat is natuurlijk bloedirritant. Want niet alleen knippert zo'n balk, hij bromt of piept ook nog! Daar gaat je concentratie en de lamp losdraaien is ook niet handig, je hebt immers wel licht nodig… Het wordt daarom misschien gewoon wel tijd om met je kantoor over te gaan naar de 21e eeuw. Weg met die tl-balken (netjes afvoeren naar de milieustraat!) en een warm welkom voor led panelen systeemplafond. Want dat systeemplafond had je toch al. Door hier en daar een tegel te vervangen door led panelen systeemplafond zorg je voor een mooi egaal licht dat gegarandeerd flikkervrij is. Dat is goed nieuws!

Led panelen systeemplafond zijn energiezuinig

En zullen je dus veel geld gaan besparen. De led panelen systeemplafond zijn energiezuinig, geven praktisch geen warmte af en geven een fijn, helder licht. Doordat je de led panelen in je systeemplafond kunt plaatsen, zorg je er ook nog eens voor dat het licht vrijwel schaduwvrij is. Allemaal goed nieuws en daar komt nog wat bij: de led panelen systeemplafond zijn ook nog eens heel betaalbaar!

Je hebt geen nieuw systeemplafond nodig

Het is de ergernis van veel kantooreigenaren. Het systeemplafond dat hier en daar lelijk is geworden. Hier mist een hoekje, daar lijkt wat waterschade te zijn geweest. Door gebruik te maken van led panelen voor in je systeemplafond kun je de tegels die lelijk zijn (geworden) vervangen door led panelen of de tegels onderling verplaatsen. Zo heb je in een mum van tijd weer een schitterend plafond dat er uit ziet als nieuw. Kijk voor je gaat bestellen wel even goed naar de tegels die in je systeemplafond zitten. Er zijn namelijk verschillende maten beschikbaar. Zorg dat je de juiste maat kiest zodat je de led panelen zo goed als naadloos in je bestaande systeemplafond kunt integreren.

Kies je kleur

Je zou denken dat wit altijd wit is. Maar wist je dat er op het gebied van licht verschillende kleuren wit zijn? In ziekenhuizen en tandartspraktijken wordt vooral gebruik gemaakt van koud wit en in kantooromgevingen meer van helder of warm wit. Het is maar net wat jij fijner vindt werken. Heb je gekozen voor donkere muren en een donkere vloer? Kies dan feller wit dan wanneer ook je muren en je vloer licht van kleur zijn. Je wilt niet het gevoel hebben dat je met een zonnebril op achter je bureau moet gaan zitten!

Geef een reactie