Veel gestelde vragen over Black Friday

Welke winkels zullen Black-Friday deals hebben?

Dat is tegenwoordig bij bijna elke winkel wel. Natuurlijk bij de grote ketens zoals de Mediamarkt Amsterdam of de Bijenkorf Amsterdam, maar er is een grote kans dat elke winkel waar je graag winkelt wel iets van een korting aanbiedt. Black friday winkels zijn overal. Denk bijvoorbeeld aan kledingwinkels drogisterijen en warenhuizen. Black Friday deals kan je ook indelen op merken. Veel merken die via retailers worden verkocht hebben ook black Friday deals op hun producten.

Zijn er ook black Friday deals online?

Ja zeker, online warenhuizen en webshops doen massaal mee aan black Friday, neem bijvoorbeeld de bol.com black friday deals van Bol.com. Verschillende merken adverteren hier met korting. Het merendeel van de black Friday deals zijn dan ook online te vinden. Wanneer je van plan bent online te shoppen is het aan te raden om dit al vroeg te doen, de beste deals zijn namelijk vaak heel snel uitverkocht. Alvast online producten toevoegen aan je wish-list is ook een handige tip, zo kan je zonder zoeken alles gelijk bestellen. Maak ook alvast een account aan waarbij je, mits dit mogelijk is, alvast je bank informatie aan toevoegt. Bij de aller populairste producten kan je nog wel is mis grijpen maar met deze stappen kan je zo snel mogelijk je aankoop afronden.

Hoeveel geld kan ik besparen?

Dat hangt af van waar je naar op zoek bent. Er zijn tegenwoordig zoveel goede deals dat dat moeilijk te zeggen is. Met elektronica black friday deals zal je al gauw tientallen euro’s besparen. Op tv’s, slimme home gadgets, games en laptops zal waarschijnlijk de meeste korting vallen.  Op kleding, huishoudelijke  artikelen en speelgoed kun je ook besparen, alleen zal dat qua euro’s besparen een stuk minder aantrekkelijk zijn. Dat neemt niet weg dat ook deze spullen een stuk goedkoper zullen zijn dan normaal.  Er zijn deals voor elk soort item. Als je van te voren goed uitzoekt welke deals er zijn kun je dus een hoop geld besparen.

Waarom zou je gaan shoppen met Black Friday?

Omdat het een geweldige manier is om een deal te vinden tegen zeer lage prijs. De prijzen in Nederland zijn al dan niet zo hoog als in Amerika, toch kun je hier ook geweldige kortingen vinden. Black Friday wordt elk jaar populairder in Nederland, en hoe populairder het wordt hoe hoger de kortingen zullen zijn. Begin alvast met je kerstinkopen, het scheelt toch om wat euro’s te besparen op producten die je sowieso al in huis zou halen.

Geef een reactie