Waarom op vakantie gaan naar Kroatië?

Heb jij nog geen vakantie gepland? Dan is er een grote kans dat je nog niet weet naar welke land je op vakantie wilt gaan. Als je niet in eigen land op vakantie wilt gaan, moet je een moeilijke keuze maken. Er zijn namelijk zoveel landen waar je goed op vakantie kunt gaan en ieder land heeft zijn voor- en nadelen. Dit maakt het kiezen van een bestemming heel ingewikkeld en toch is het van belang dat je een goede beslissing neemt. De meeste mensen kunnen namelijk niet meerdere keren per jaar op vakantie. Dit betekent dat de vakantie direct goed moet zijn. Kroatië is een prachtig land en perfect voor een lang- of kortdurige vakantie. Afgelopen jaren is Kroatië steeds populairder geworden als vakantiebestemming. Waarom is Kroatië zo’n fijne vakantiebestemming? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

De natuur

Kroatië is vooral een bekende vakantiebestemming doordat het altijd goed weer is. Het land heeft ongeveer 2600 zonuren per jaar en heeft prachtige culturele steden. Daarnaast heeft land ook verbluffende natuurgebieden en zijn er honderden eilanden. De kust van Kroatië is ook hartstikke mooi en veel mensen zeggen dat het de mooiste kust is van Europa. De kustlijn is waanzinnig en dit is natuurlijk ideaal voor een fijne zonvakantie. Wanneer je met de auto op vakantie gaat, kun je daadwerkelijk de ideale kustlijn ontdekken. Je kunt ook een verfrissende duik nemen in het kristalheldere water. Voor de mensen die liever wat actiefs doen, zijn er ook veel duik activiteiten. Kroatië heeft ook een hele rijke geschiedenis en je kunt hier veel eeuwenoude gebouwen en kastelen bewonderen. Vooral als je met kinderen bent is dit een hele leuke activiteit en leren ze hier ook veel van.

Camping Bijela Uvala

Camping Bijela Uvala is een bekende camping Kroatië en is een van de grootste campings. Het zit op een schiereiland en zit dicht bij het gezellige stadje Porec. De camping is omringd met prachtige natuur en je kunt hier ook genieten van de witte stranden. Camping Bijela Uvala heeft ook ontzettend veel faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken. Zo heeft het een uitgebreid animatieprogramma en zit er ook een populaire discotheek. Op de camping zelf zitten ook diverse bars en restaurant waar je heerlijk kunt dineren. Wil je naar de camping? Boek dan snel op het internet voordat alles volgeboekt is.

 

Geef een reactie