3x ultieme benodigdheden voor de zomer

Nu de donkere wintermaanden ver achter ons liggen en we al even hebben mogen proeven van het lentezonnetje is het tijd om ons voor te bereiden op de zomer. De afgelopen twee zomers telden niet helemaal mee, twee jaar geleden hadden we te maken met strenge maatregelen waardoor onze vakantieplannen in duigen vielen en vorig jaar viel het weer behoorlijk tegen met weinig zon en geen tropische temperaturen. Daarom is het tijd om dit jaar dubbel en dwars van de zomer te genieten. Dus vervang de hoodies maar alvast voor luchtige t-shirts, tover de barbecue weer tevoorschijn en zet de ingrediënten voor wat heerlijk verfrissende iced lattes alvast in de koelkast. Hier lees je meer over een aantal items waar het je deze zomer zeker niet aan mag ontbreken.

Een hippe zonnebril

Een leuke zonnebril beschermd je ogen niet alleen tegen de UV-straling van de zon, maar maakt jouw look ook nog eens helemaal af. Een echte win-win dus! Ga je volgend jaar voor een ronde zonnebril of kies je bijvoorbeeld voor een cat-eye model? Houd bij het kiezen van een zonnebril rekening met je gezichtsvorm. Heb je een ovale of vierkante gezichtsvorm, dan zal een ronde zonnebril jou super goed staan. Bij een ronde gezichtsvorm komt juist weer een rechthoekige of vierkante zonnebril met rechte lijnen goed tot zijn recht. Naast de vorm van de zonnebril kun je daarnaast ook nog kiezen uit verschillende glazen, kleuren en merken.

Internationale keuken

Barbecuen hoort echt bij de zomer en zodra je de barbecue weer tevoorschijn kunt halen wil je natuurlijk indruk maken op je familie en vrienden met een heerlijke maaltijd. Deze zomer is het tijd om het eens anders aan te pakken dan de standaard hamburger of kipsaté, organiseer bijvoorbeeld eens een barbecue met een Grieks thema. Je kunt verschillende Griekse producten kopen, zoals feta voor een verfrissende salade, overheerlijk gekruide gyros, verse pitabroodjes en traditionele honing. De Griekse keuken staat natuurlijk ook bekend om de olijven en olijfolie, daarom kun je het best ook Griekse olijfolie bestellen. Hiermee laat je ongetwijfeld een goede indruk achter.

Beach essentials

Het is altijd afwachten wanneer de echte stranddagen zich weer laten zien, maar zodra het zover is wil je natuurlijk wel alle benodigdheden voor de ideale stranddag in huis hebben. Naast je flesje zonnebrand en nieuwe zwembroek wil je natuurlijk ook lekker zitten. Neem daarom bijvoorbeeld een eigen regisseursstoel mee. Met verschillende kleuren, patronen en materialen is er altijd wel een regisseursstoel te vinden die bij je outfit matcht. Omdat je de stoel eenvoudig inklapt neem je ‘m zo overal mee naartoe. Ideaal dus!

Geef een reactie