Een feest om nooit te vergeten

Mijn beste vriendin wordt volgende week 26. Wat een leeftijd! De vriendengroep en ik wilde dan ook iets groots en leuks doen. We zaten eraan te denken om een surpriseparty te geven. Alleen daar moest wel veel voor worden geregeld in een week. Dus zo kwam de taakverdeling, ik moest ervoor zorgen dat ons cadeau klaar was en haar appartement versieren. De andere deden de hapjes, de muziek, de verassing zelf en ga zo maar door.

Mijn taak

Ik begon bij het cadeau. We wilde namelijk als vriendengroep heel graag met elkaar ervantussen. We waren alleen niet allemaal heel rijk dus konden we het niet te duur maken. Daarom ben ik online opzoek gegaan naar de beste deal naar een leuke bestemming. Zo vond ik een goeie deal voor een reis naar Venetië. De birthday-girl is zelf nog niet in Venetië geweest dus leek het me een leuke bestemming. Nu moest ik alleen nog checken in haar agenda wanneer zij beschikbaar is zonder dat ze het door heeft. Aan de rest van de vriendengroep kon ik het natuurlijk gewoon vragen. In haar agenda stond dat ze over twee weken beschikbaar was. Dus ik heb gelijk de vlucht geboekt. Dat cadeautje is klaar. Zelf vond ik dat het wel wat leuker en grappiger mocht. Dus had ik iets leuks bedacht. Ik wilde een sweater bedrukken. Een sweater in haar lievelingskleur rood met daarop een hele charmante foto van de vriendengroep. Ik had dan ook gekozen voor een foto van Halloween. Op die manier stonden we er allemaal belachelijk op. Ik zag op een site allemaal soorten sweaters en allemaal leuke ideeën. Dus ik ging maar is aan de slag met de sweater.

Surprise!

Het feestje is begonnen, er staat wijn in de koelkast en de hapjes staan in de oven. Alles is helemaal klaar om het feestje te laten slagen. Nu hebben we alleen nog de jarige job nodig. Ze was onderweg van haar werk naar huis, ze kon er elk moment zijn. Iedereen ging zich verstoppen en hield hun camera bijdehand om de reactie te filmen. Toen ze binnen kwam gooide iedereen met confetti. Ze had de schrik van haar leven maar ze vond het wel heel erg leuk! We gingen wijn drinken en hapjes eten. Maar nu was het tijd voor haar cadeau. Ze ging op de bank zitten en ze kreeg eerst amateuristisch ingepakte sweater. Ze vond de sweater geweldig! Ze vond de foto om te gieren en ze trok de sweater gelijk aan. Natuurlijk kwam cadeau nummer twee nog. Ze kreeg een envelop, waarschijnlijk dacht ze dat het iets van een lief kaartje was voor bij de sweater. Maar nee het was de vakantie naar Venetië. Ze vond het zo een leuk cadeau dat ze ervan moest huilen! Dus toch een geslaagd feestje, zo geslaagd dat de jarige moest huilen.

Geef een reactie