Het beste moderne verdienmodel

Misschien heb je extra ruimte in je eigen huis, of ga je misschien verhuizen, maar houdt je je oude huis voor de zekerheid. Of je zoekt een een inkomstenbron voor wanneer je met pensioen gaat, of er gewoon extra erbij. In de woningmarkt van tegenwoordig is een huis verhuren altijd een goed idee. Zo help je zelf woningzoekende terwijl jij er van bij verdient.

Via Hubbs bijvoorbeeld kan je makkelijk en snel je huis verhuren. Dit kan een bestaand huis zijn dat al op jouw naam staat, of je kan van tevoren investeren in vastgoed, wat natuurlijk nooit een slecht idee is. Hubbs garandeert dat uw woning of kamer binnen een week verhuurd is, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het bezitten van een verstoffende woning.

Een huis of woning verhuren is simpel via Hubbs. Zoals eerder genoemd garanderen ze dat je huis in zeven werkdagen een nieuwe bewoner heeft en beloven je dat de maandelijkse huurkosten snel en eerlijk op jou rekening komen. Daarnaast bieden ze juridisch advies op huurcontracten om het verhuren van jouw woning zo makkelijk, voordelig en eerlijk mogelijk te maken. Met alle huisjesmelkers tegenwoordig ben je al gauw een uitblinker op de woningmarkt, en kan je snel onderdak bieden aan zoekende. Nu is het beste moment op te investeren of te verhuren. Studenten en mensen die net een full time baan beginnen zijn constant zoekende naar een een woning of kamer dichter bij hun studie of werk.

Naast al dat zorgt Hubbs voor betrouwbare huurders. Door hun werknemers worden de bezichtigingen gedaan (En dit zonder de extra kosten van een makelaar natuurlijk!) en laten ze jou weten welke mensen bij de bezichtiging een goede en slechte indruk hebben achtergelaten, en wie zij denken dat het best geschikt is. Er is een zeer professioneel beheer die periodieke controles uitvoert in jouw naam, na aanleiding van de door jou aangegeven aan momenten. Dit kan oplopen van eens in het half jaar naar elke twee weken.

Als laatste biedt Hubbs geen ongewenste extra kosten. Er zijn zoals eerder genoemd geen makelaarskosten bijvoorbeeld. Dit zit allemaal al inbegrepen bij het standaard salaris dat Hubbs biedt aan hun werknemers, dus jij hoeft je hier geen zorgen om te maken. Ook zijn er geen beheerkosten, ook dit wordt allemaal verwerkt in de standaard kosten. Het enige wat jij nodig hebt is een leegstaand huis, en Hubbs garandeert dat deze in een mum van tijd weer gevuld is. 

Geef een reactie