Uitvaart Amsterdam staat ook nu voor je klaar

We leven in een rare tijd. Ondanks het coronavirus draait de wereld gewoon door. Er worden kinderen geboren en er komen mensen te overlijden. Dat hoort bij de normale cirkel van het leven. Maar wat nu als je nu een uitvaart moet regelen? Er mogen veel minder mensen aanwezig zijn en die mensen mogen elkaar ook nog eens niet knuffelen, aanraken of zelfs een hand geven. Uitvaart Amsterdam weet hoe om te gaan met deze vreemde situatie. Uitvaart Amsterdam werkt in de hele regio Amsterdam en kan ook jouw familie adviseren over wat er nog wél kan en mag. Een eervolle uitvaart blijft van belang.

Uitvaart Amsterdam zorgt voor het mooiste afscheid dat mogelijk is

Want eigenlijk wil je natuurlijk nog helemaal geen afscheid nemen. Als het dan toch zover is, dan wil je dat "in de geest" van de overledene doen. Daar zorgt Uitvaart Amsterdam voor. Zij zorgen ervoor dat de uitvaart, de dienst en de condoleance passen bij de overledene, maar houden ook rekening met de wensen van de nabestaanden. Verder zijn zij exact op de hoogte van de geldende regels en maatregels en kunnen de familie en/of nabestaanden daarin goed adviseren.

Een uitvaart met een persoonlijk tintje

Het meest bekend zijn wel de uitvaarten van diverse truckers. Zij werden in colonne naar hun laatste rustplaats gebracht. Alle collega's en dierbaren stonden langs de kant van de weg, met tussenruimtes van 1,5 meter, om een laatste groet te brengen terwijl de vrachtwagen met de kist voorbij reed. Dit lijkt een klein gebaar, maar is voor de familie ontzettend belangrijk. Zij kunnen al deze mensen niet persoonlijk bedanken of omhelzen, maar zo'n erehaag voelt als een warme omhelzing. Het kan echter zijn dat er een vergunning nodig is voor een erehaag van zoveel mensen. Uitvaart Amsterdam weet dat en regelt dat.

Online een uitvaart bijwonen

Lang niet iedereen die normaalgesproken naar een uitvaart zou komen kan erbij zijn. De familie of nabestaanden zullen hier, helaas, een keuze in moeten maken. Gelukkig staat de moderne techniek voor niets. Door een livestream kunnen ook anderen de uitvaart bijwonen. De dienst in de kerk of in het uitvaartcentrum, de speeches, de herinneringen, dankzij een livestream kunnen ook andere mensen erbij zijn. Dat is toch fijn om te weten. Uitvaart Amsterdam kan de techniek voor je laten regelen en ervoor zorgen dat alleen de mensen die ervoor zijn uitgenodigd kunnen inloggen. Zo wordt een, noodgedwongen besloten, bruiloft toch iets dat je met meer mensen kunt delen.

Geef een reactie