De lente komt er weer aan!

De temperaturen stijgen alweer richting de 15 tot 20 graden en gaan we er allemaal op uit in te kunnen genieten van het mooie weer. De lente is weer in zicht en zien we in de webshops ook alweer dat de nieuwste kleding voor de lente te verkrijgen is. Ook dit jaar zijn er weer vele modetrends te zien, maar zijn toch nog de polo’s, spijkerbroeken en overhemden zeer populair tijdens de lente. Ieder jaar worden er wel nieuwe designs gemaakt, maag blijft de basis nog altijd hetzelfde. Dit jaar is er te zien dat de bruine, zandachtige kleuren weer erg populair zijn in zowel de broeken, truien en shirts. In dit blog vertellen we je er graag meer over, zodat je stijlvol het lenteseizoen in zult gaan!

Broeken voor het lenteseizoen!

Wanneer je denkt dat er weinig te variëren valt tussen de broeken, willen wij je graag duidelijk maken dat er weldegelijk erg veel te combineren is met verschillende broeken. Zo kan een pasvorm van een broek al erg veel zeggen over je kledingstijl en je outfit. Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden in de soorten broeken heren, waardoor je volop kunt creëren en verschillende outfits kunt creëren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een nette pantalon aan te schaffen voor een zakelijke meeting, kun je een sportieve cargobroek dragen voor tijdens een vakantie of kun je een stoere jeans dragen voor een dagje uit. Hierin is ook weer erg veel te combineren, omdat je ook een pantalon zou kunnen dragen in een casual outfit en juist weer een nette spijkerbroek kunt dragen in een zakelijke outfit. 

Door de juiste broeken aan te schaffen die voldoen aan de kledingvoorschriften van bijvoorbeeld je baan en die ook binnen jouw wensen vallen, kun je de broeken dus zowel dragen naar het werk als in je vrije tijd. De schoenen en een trui kunnen daarentegen de uitstraling van de outfit geheel veranderen, dus zul je altijd op zoek moeten gaan naar de juiste combinaties en ben je hier geheel vrij in!

De juiste schoenen voor bij je outfit

Naast een juiste broek en iets wat je hierop gaat dragen, zijn de juiste schoenen ook zeer bepalend voor je outfit. De schoenen heren hebben namelijk erg veel te zeggen en is ook hier weer erg veel in te combineren. Zo kun je kiezen voor nette schoenen voor een zakelijke outfit, sneakers voor een casual outfit, maar is ook hier een tussenweg in te vinden, Er zijn namelijk verschillende nette sneakers te evrijgen die je prima kunt dragen in een zakelijke outfit met een pantalon en een strak poloshirt. In het weekend draag je dezelfde sneakers gewoon onder je spijkerbroek, waardoor je tientallen outfits kunt creëren met een beperkt aantal kledingstukken. Kies de kledingstukken die je graag wilt dragen en ga op zoek naar de juiste schoenen, zodat je weer fris en fruitig aan een nieuwe dag kunt starten!

Geef een reactie