Een nieuw jaar, een nieuwe baan!

Het nieuwe jaar goed in gaan. Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! Met een nieuwe baan op zak wil je natuurlijk ook wel een goede indruk maken en een goede start. Want ja, eerste ontmoeting telt altijd. Dus laten we er goed voor gaan en zorgen dat jij die ene juiste indruk achter laat. En wij gaan je een paar tips geven zodat jij een juiste indruk maakt.

 

Zorg dat je op tijd bent

Dit is natuurlijk heel logisch, maar soms moet het nog even gezegd worden. Want optijd komen is juist goed. Veel te vroeg zijn is net als te laat komen, best wel irritant. Maar wanneer je zorgt dat je ongeveer 15 tot 10 minuten te vroeg bent, laat het zien dat je graag wilt beginnen en dat je ook nog de tijd neemt om goed op te starten. Want vooral je eerste dag wil je zo relaxed mogelijk beginnen natuurlijk. En dan is het wel fijn als je daar ook wel de tijd voor hebt.

 

Een goede outfit

We weten allemaal dat een goede outfit wonderen doet. Je voelt je er goed in, je hebt er zelfvertrouwen in en je kan de wereld aan. Of in ieder geval die dag kan je goed aan. Want je wilt het wel goed doen op je eerste dag. En dat is alleen maar fijn natuurlijk. En je mag jezelf best wel trakteren op een nieuwe outfit wanneer je een eerste nieuwe werkdag hebt. Dus je of je nu kleine of grote maten mode zoekt of een korset. Zoek vooral iets waar jij je goed in voelt. Dat is juist het belangrijkste.

 

Neem wat tijd voor jezelf

En dan vooral de dag van te voren. Voor je nieuwe dag. Want er komen ontzettend veel nieuwe indrukken en informatie op je af die dag. En dan wil je natuurlijk wel dat je alles zo goed mogelijk in je op kan nemen. Wanneer je dan, bijvoorbeeld de dag van te voren, even een goed moment voor jezelf pakt om even goed tot rust te komen. Kan je de volgende dag met goede en frisse moed er tegen aan! Ideaal natuurlijk. Dus zoek je favoriete serie op om te binge, pak je favoriete snacks en drankjes erbij en ga er maar goed voor zitten! Even een momentje voor jezelf en je hoofd leeg maken. Dan kan jij met een frisse mood beginnen aan jouw nieuwe job de dag erna. 

Geef een reactie