De leukste hotspots van Harderwijk

Wie aan Harderwijk denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan het dolfinarium. Dat is natuurlijk ook niet zo gek want Harderwijk is ook wel bekend geworden door het dolfinarium. Dolfijnen kunstjes zijn uitvoeren of de roggen aaien is natuurlijk ook heel leuk en speciaal maar Harderwijk heeft naast het dolfinarium nog veel meer te bieden. Dus ben jij voor aankomende op zoek naar een ander uitje dat brengt dit blog je misschien wel op goede ideeën.

Harderwijk verkennen op de fiets

Of je nu op je gewone fiets stap of op een elektrische fiets, Harderwijk biedt genoeg fietspaden waar je kan verdwalen in de prachtige natuur. Harderwijk grenst aan de Veluwe waardoor je eigen twee vliegen in een klap hebt. Enerzijds kan je op de fiets of elektrische fiets het prachtige Harderwijk ontdekken. Anderzijds kan je helemaal opgaan in de natuur en je uren vermaken met de prachtige fietspaden.

Een strand in de stad

Voor de mensen die aan de kust wonen is het strand al een leuk uitje maar voor de mensen die meer in het binnenland wonen is dit al helemaal een uitje op zich. Gelukkig voor de mensen in en rondom Harderwijk hebben ze een eigen strand, ook wel bekend als het stadsstrand van Harderwijk. Hier kun je net als op een gewoon strand heerlijk genieten van het strand, het water en zelfs zonder de vervelende schelpjes of golven. Dat maakt dit strand dus ook perfect voor kinderen. Het is relatief veilig omdat er dus geen stromen staat. Wel is het vaak druk op dit strand waardoor je kinderen wel goed in de gaten moet houden zodat ze niet kwijtraken.

Relaxen in de zwaluwhoeve

Ben je een echte fan van de sauna dan kun je ook in Harderwijk je geluk niet op. De zwaluwhoeve is een van de meeste best bezochte sauna’s in Nederland en dat is niet voor niks. Hier kan je volop genieten van de luxe en jezelf onderdompelen in een dagje zelfcare. Perfect voor als je er even een dagje tussen uit wilt met bijvoorbeeld je vriendinnen. Tevens kun je ook heerlijk dineren in de zwaluwhoeve waarmee de dag dus ook nog eens perfect afsluit.

Natuurlijk heeft Harderwijk nog veel meer leuks te bieden zoals een prachtige binnenstad, paling happen, shoppen en nog vele andere leuke bezienswaardigheden. Kortom, Harderwijk biedt voor ieder wat wils en is de perfecte stad om aankomende zomer een keer te bezoeken.

 

 

Geef een reactie