Truien heren: je vindt het in Harderwijk

Als je aan shoppen denkt is Harderwijk misschien niet de eerste stad waar je aan denkt. En dat is jammer want Harderwijk is een veelzijdige stad waar ontzettend veel te doen is. En shoppen kun je er ook. Groot voordeel, de stad ligt centraal in Nederland en is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Dus wat je ook zoekt, van truien heren tot kinderspeelgoed en van schoenen tot sportkleding, in Harderwijk heb je het allemaal. En ben je uit gewinkeld? Dan is er nog zoveel meer te doen. Nee, hier hoef je je niet te vervelen. Dus plan je dagje uit en kom naar Harderwijk.

Truien heren en andere shop high lights

Zoals gezegd heeft Harderwijk een breed winkelaanbod. Je kunt er voor alles terecht. Zoals ik ook al aangaf hebben ze ook truien heren in overvloed. Handig want Harderwijk ligt aan het Veluwemeer en daar staat af en toe een fris windje. Maar op dat Veluwemeer kom ik zo nog even terug. Shoppen kunĀ  je dus uitgebreid. En als je tussendoor lekker trek krijgt dan heb je het ook maar voor het kiezen. Door zijn ligging is Harderwijk een vissersstad bij uitstek. Je kunt overal heerlijke verse vis krijgen. Dat is natuurlijk niet te versmaden. Geen visliefhebber? Geen nood, er is vast wel een eetgelegenheid naar jouw smaak. Ben je klaar met winkelen en eten dan is het tijd om de rest van de stad en diens afwisselende omgeving te verkennen. Je kent Harderwijk waarschijnlijk we van het Dolfinarium. Dat is de grootste attractie van deze stad. Je kunt er veel leren over het leven in zee en kinderen zijn natuurlijk dol op dolfijnen.

De natuur in

Harderwijk ligt op een unieke plek tussen de Randmeren en de Veluwe in. Dat betekent dat de stad is omringt door een heel afwisselend landschap. Dagje strand? Het kan in Harderwijk. Dagje bos? Dat kan ook. Dis wat dat betreft is het handig om te bedenken wat je naar het shoppen wil doen. De stranden van het Veluwemeer zijn op zomerse dagen heerlijk om te vertoeven. Kinderen kunnen er naar hartenlust strandkastelen bouwen. Maar in de herfst zijn de bossen die aan de stad grenzen natuurlijk prachtig. Geniet van de bomen in hun felle herfsttooi en laat de kinderen eindeloos kastanjes en beukennootjes rapen. Kortom, Harderwijk heeft alles wat je je maar kunt wensen. Overtuigd? Kom maar eens kijken dan!

Geef een antwoord